11.24.2016

Ihan ekana haluan kiittää blogistaniaa

Miltä tuntuu nykyään aika usein, kun luen blogeja:

"Moi vaan kaikki! 
Kävin eilen vierailulla Petkunterän Soylent-tilalla. Vähän jännitti sinne meno, kun olen kuullut, että Soylent tehdään ihmisistä ja että monet pitävät sitä vähän epäeettisenä.
Mutta siellä tilalla ennakkoluulot karisivat! Lopputuotteeksi päätyvät ihmiset oli asianmukaisesti lääkitty telkkarilla tiedottomaksi ja niille syötettiin ihan sitä samaa proteiinipirtelöä mitä mäkin aamupalaksi aina syön (sen jälkeen kun tutustuin Petkunterän proteiinijauhoon, täältä voi lukea tarkemmin.) 
Vähän mietin, että onkohan tässä kuitenkin joku koira haudattuna, mutta Petkunterä vaikutti kyllä oikeesti tosi hyvältä tyypiltä. Semmoselta, joka haluaa tehtaillaan olevalle karjalle, tai siis niille ihmisille hyvät olot. Se on kyllä tosi reilua. Jotenkinhan se pikavippivelka pitää maksaa, mutta ei sen epäinhimillistä tarvii olla. Pikavippijutuistahan tein muuten taannoin kanssa sen yhteistyön, kandee vaikka vieläkin tutustua!
Tiedän Petkunterän olevan reilu ja hyvä ihminen siitä, että sain tästä postauksesta vastineeksi rahaa enkä tuotenäytteitä, ja jotenkin musta kyllä tuntuu, että ihminen, joka maksaa ihan rahalla, on hyvä ja reilu tyyppi.  
No ei me ihan koko prosessia kuitenkaan päästy näkemään mutta oon valmis uskomaan, että sielläkin on kaikki hyvin. Sen verran oon lukenut psykaa, että tiedän, että mitä ei näe, sitä ei niinku ole olemassakaan. Mummonikin unohdin viikossa, kun olin myynyt sen Petkunterän valkoiseen orjakauppaan. (Mummolla menee tosi hyvin. Sain kerran sieltä semmosen sähköpostin. Ja sitä paitsi Petkunterä maksoi mummosta ihan rahalla, eikä millään tuotenäytteellä.) 
Niin että semmonen visiitti se sitten oli! Joku rasittava vänisijä tätäkin tietty ehkä paheksuu, mutta mä tiedän, että te mun lukijat ootte tosi tiedostavia eikä mainonta vaikuta teihin. Tai siis journalismiahan tää tietty on eikä mitään mainontaa. 
Mitä te aattelette Soylentistä, käytetäänkö teidän perheessä?"

Tekstin muodosta kiitos bloggareiden kanatilavierailu 2016, never forget, ja aiheet blogimaailma, luv u 4eva.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kahvinjuontipäiväkirja+ Blog design by labinastudio.