6.21.2017

Rakastan nykyaikaa

Näinä päivinä voi tapahtua niin, että ihminen kertoo toiselle saaneensa masennusdiagnoosin ja lääkitystä, ja ystävä soittaa heti ja kysyy, että mitä lääkkeitä sait ja vakuuttaa niiden olevan tosi hyviä lääkkeitä.

Miten ihanan suoraviivaisia voivat asiat olla joskus. Miten helpottavaa se on.

Ja miten helpottavaa on tulla kuulluksi ja otetuksi vakavasti.

Käytyäni lääkärissä selitin puolisolle, että tuntuu kuin olisin kantanut tosi raskasta reppua, mutta otsalla, ja nyt joku olisi sanonut, että voit vaikka jättää sen tähän, ja että tämän seurauksena otsani tuntee helpotusta.

Mies tähän tietenkin, että usein reppuja kannetaan selässä ja on se hyvä, että sait lääkkeitä niin ehkä opit kantamaan reppuja oikein.

On se hyvä. 

2 kommenttia

  1. On se hyvä.

    Nykyaika on kyllä tästä mukava, etenkin jos oikean ihmisen puheille pääsee ilman turhaa viivyttelyä ja pompottamista. Kuulluksi tuleminen on arvokas kokemus - samoin kuin se, että joku toinen keventää omaa taakkaa. Etenkin sitä henkistä.

    Myötätuulta kesään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Ihan jo diagnoosi oli tärkeä. Eilen istuin tuossa ja tunsin, miten ahdistus nousee vatsanpohjasta. Helpotus oli tiheä kuin musta aukko kun tajusin, että ei ole mitään hätää, mussa on nyt vaan tämmönen virhetila.

      Myötätuulta siis sinnekin. Ja iso, iso kiitos myötäelämisestä.

      Poista

Kahvinjuontipäiväkirja+ Blog design by labinastudio.